Bloc

La família segueix girant i torna a Barcelona

Comencem l’any amb l’alegria d’haver arrodonit el 2022 amb les actuacions de desembre a Manacor i a Mollet del Vallès de la Família (im)possible. Ara amb moltes ganes de començar una nova etapa on girarem per diverses localitats catalanes. Aquí teniu les dates i els enllaços per aconseguir entrades: 28/01 – Teatre Auditori Can Palots,…

Comença la gira de Família (im)possible

El passat novembre va començar l’aventura de formar part de la Família (im)possible de Carol López a la Sala Flyhard. Un mes i mig de assajos intensius em van fer improvitzar com a actor i reciclar-me com activista. Improvitzar com actor perquè la manera de funcionar de la Carol és a través de tenir un…

Arriba la «Família (im)possible»

Ja han sortit a la venda les entrades anticipades per la obra de teatre FAMÍLIA (IM)POSSIBLE, escrita i dirigida per Carol López i protagonitzada per Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Paula Jornet i un servidor.

Presentem Transitem

El passat mes de maig de 2021 ha vist la llum «Transitem», una novel·la gràfica escrita per mi i il·lustrada per Lucía de Palau, amb ecoedició de Pol·len edicions. Un còmic sobre els nostres activismes i les nostres lluites com a persones trans.

Benvinguda

Et dono la benvinguda al meu bloc i a la meva web, és un plaer que em llegeixis. El meu nom és Ian Bemúdez Raventós i la passió per l’escriptura ha guiat els meus passos fins aquí. Deixa que t’expliqui una mica més sobre qui soc.


Segueix el meu bloc

Rep nou contingut directament al teu correu