Benvinguda

Et dono la benvinguda al meu bloc i a la meva web, és un plaer que em llegeixis. El meu nom és Ian Bemúdez Raventós i la passió per l’escriptura ha guiat els meus passos fins aquí. Deixa que t’expliqui una mica més sobre qui soc.

Escric des que tinc memòria. De ben menut preferia que em regalessin aquells diaris amb cadenat, els kits de fulls i sobres amb motius per escriure cartes a la cosina de Valladolid, i tenia un calaix secret on acumulava llibretes i llibretes amb tot el que em passava pel cap. Aquesta afició m’acompanya fins avui en dia. L’amor per traduir em ve de la meva connexió amb la música. M’agrada cantar, les melodies, els acords, el que transmet la gent amb la música. Sempre he sentit la motivació per buscar les lletres que no entenia i així saber què era el que m’atreia específicament d’elles. A vegades era només la música, d’altres el que s’hi deia tenia a veure amb el que estava vivint o em feia descobrir alguna cosa nova.

La combinació de l’escriptura, la traducció i la música van portar-me de bracet a la poesia, que, com sabem, és una manera d’entendre i viure el món. Finalment, vaig viure molts anys amb una urgent necessitat d’estar contínuament llegint, ara entenc que era per aconseguir generar en el meu cap la meva comprensió del món, una que m’agradés, i, també, per intentar entendre el que passava a fora –les meves primeres dues dècades no van ser del tot agradables–.

Les circumstàncies de la meva vida em van portar a estudiar filologia anglesa. Avui en dia treballo com a professor d’anglès per qüestions pràctiques, feina que he estat intentant defugir de totes les maneres possibles fins fa ben poc. A dia d’avui, després d’acceptar que no ho faig pas malament – a banda que els meus pamis ja em van ensenyar l’ofici ben aviat -, m’hi he acabat rendint per totes aquelles coses magnífiques que aporta. La meva experiència vital com a persona trans m’ha convertit en activista i en millor persona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: